07.06.2019 | TM

ZAHÁJENO: Druhá část turnaje právě odstartovala

Zatímco první část turnaje skončila již minulou neděli, druhý podnik Ostrava cupu dnes započal. Určený je převážně pro starší hráče a k vidění budou kromě reprezentantů i amatérští a hobi florbalisté.

 
 
 

1. SC TEMPISH Vítkovice - Dopijem a jdem 6:2 
Mladší kolegové mužských florbalistů Vítkovic hned na úvod turnaje nezaváhali a svého soupeře poměrně jednoznačně porazili. Na konci utkání tak sklidili pochvalu za čtyřbrankový rozdíl a předvedenou hru. Jejich soupeř sice dokázal snížit na 1:3 a o patnáct minut přidat další gól, proti šesti kouskům soupeře jim to ale nebylo nic platné. 

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava Modré - Torpédo Havířov 6:1 
Úspěšné byly i další Ostravanky. Ty, rozdělené do několika týmů, si došláply na ženský tým Havířova. Hráčky Torpéda, které vede hráč Havířova Tomáš Kozlík, čeká v průběhu turnaje ještě minimálně jedno střetnutí s ostravským FBC, a to konkrétně v sobotu od 12:35 na Trojhalí. 

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - Krajánci 8:0
Krajánci vedeni Ivem Šindlerem, otcem mistra světa Matyáše Šindlera, na úvod nestačili na své kamarády z FBC Ostrava. V juniorském utkání bylo jasně vidět, kdo měl navrch. Přesto se jedná o první utkání a výsledek z něj nemusí výrazně ovlivnit konečné umístění. Své o tom ví i hráčky PUKS Trzebinia z minulého víkendu, kdy více zápasů prohrály, než vyhrály a nakonec bojovaly o bronz. 

 

Generalní partner

 
 
 

Hlavní partneři

 
 
 

Partner pro ubytování

 
 
 

Partneři

Ostravské výstavy a.s.
Zadní-Vrátka
 
 
 
 
Krátké zprávy
Roušky
22.08.2020 - Vstup pro diváky povolen výhradně s ochranou dýchacích cest. Při dodržování tohoto nařízení mohou být diváci vykázání z haly. Děkujeme za pochopení
Play-Off zápasy
21.08.2020 - Zápasy svého týmu v Play-off naleznete v rozpisu zápasů. Tabulku play-off nelze vygenerovat. http://ostravacup.cz/cup/zapas.asp?sezona=2020
Finálový program:
18.05.2019 - Neděle 09.06.2019
15:00
finálový zápas - kategorie juniorů
16:15
finálový zápas - kategorie žen
17:30
finálový zápas - kategorie mužů
Vše na SH Trojhalí Karolina Ostrava.
Jména na soupiskách
01.03.2019 - Chtěly bychom Vás upozornit. aby jste na soupiskách uváděli jen jméno a příjmení bez přezdívek. Například Jan Novák. V případě, že budete mít jiné jméno hráče než je na soupisce na webu nebo v zápise je hráč automaticky vyloučen z turnaje.
Vkladaní soupisek
01.02.2019 - Soupisky na Junior Ostrava Cup 2018 můžete vkládat pomocí tohoto formuláře www.ostravacup.cz/admin
 
 
 
Fotografie