07.06.2019 | TM

Mlejnková vede střeleckou tabulku týmu

Nová možná posila FBC ČPP Bystroň Group Ostrava se v Ostravě již stihla rozkoukat a nyní ladí s týmem formu na Ostrava cupu. Dohodne se její přestup?

 
 
 

Ačkoliv ještě nic není oficiální, v FBC Ostrava by si jistě přáli, aby k přestupu skutečně došlo. Jejich dočasná akvizice se totiž prozatím zapisuje více než znamenitě. "Nezvyk to pro mě je, je to jiné město, spousta zařizování, nový tým a bydlení.. Je toho hodně, ale všechno zatím klape dobře," popisuje Michaela Mlejnková. Ta, kromě Liberce a reprezentace, hrála i ve švýcarském Red Ants Rychenberg Winterthur. 

Posila se zkušenostmi ze Švýcarska a reprezentace by se Ostravě hodila jako sůl. Ačkoliv v minulé sezóně doufala v Superfinále, to se jí nakonec nepodařilo. Letos, pokud by Mlejnková skutečně přestoupila, by to mohlo skutečně dopadnout pro FBC Superfinálově. Ačkoliv se jedná o turnaj, má Mlejnková po prvním hracím dni a třech utkáních na kontě pět gólů a jednu asistenci. V duelu proti Citrus Ladies Teamu navíc skórovalo hned čtyřikrát a podílela se na celkové demolici 11:3. "Teď to nějak neřeším, hlavní bude liga. Každopádně jsem ráda, že se mi tady daří, je to dobrá příprava do začátku," svěřila. 


Přijít do nového města a hned se prosadit nebývá vždy jednoduché, zvlášť, když první společnou herní zkušenosti je právě až tento turnaj. "Popravdě jsem se trošku bála, jestli mi to s holkama sedne, ale prozatím můžu říct, že jsem spokojená a doufám, že nám to takto půjde dál." Zatím není zcela jisté, jestli se přestup Mlejnkové uskuteční, jedno jisté ale je: pokud by k němu došlo, byla by pro ostravský tým klíčovou postavou. 


 

Generalní partner

 
 
 

Hlavní partneři

 
 
 

Partner pro ubytování

 
 
 

Partneři

Ostravské výstavy a.s.
Zadní-Vrátka
 
 
 
 
Krátké zprávy
Roušky
22.08.2020 - Vstup pro diváky povolen výhradně s ochranou dýchacích cest. Při dodržování tohoto nařízení mohou být diváci vykázání z haly. Děkujeme za pochopení
Play-Off zápasy
21.08.2020 - Zápasy svého týmu v Play-off naleznete v rozpisu zápasů. Tabulku play-off nelze vygenerovat. http://ostravacup.cz/cup/zapas.asp?sezona=2020
Finálový program:
18.05.2019 - Neděle 09.06.2019
15:00
finálový zápas - kategorie juniorů
16:15
finálový zápas - kategorie žen
17:30
finálový zápas - kategorie mužů
Vše na SH Trojhalí Karolina Ostrava.
Jména na soupiskách
01.03.2019 - Chtěly bychom Vás upozornit. aby jste na soupiskách uváděli jen jméno a příjmení bez přezdívek. Například Jan Novák. V případě, že budete mít jiné jméno hráče než je na soupisce na webu nebo v zápise je hráč automaticky vyloučen z turnaje.
Vkladaní soupisek
01.02.2019 - Soupisky na Junior Ostrava Cup 2018 můžete vkládat pomocí tohoto formuláře www.ostravacup.cz/admin
 
 
 
Fotografie