08.06.2019 | TM

Peaches včele s juniorskými reprezentanty čeká utkání o vše s Don Bosco

Nejprve se společně prali o nominaci na šampionát, na něm pak ti vybraní bojovali kromě časového posunu i s náročným Švédskem, které hned dvakrát porazili. Nyní spolu opět nastupují, a to v turnajové podobě.

 
 
 

Někteří z nich se probojovali až do finální nominace na MS juniorů do Halifaxu. S českým nároďákem pak v tamním prostředí uspěli a dokázali to, co nikdo jiný před nimi: dát Česku zlatou medaili. Nyní spolu část zlaté party doplněná o další juniorské reprezentanty bojuje na Ostrava cupu v mužské kategorii. A i když to výsledkově nestačí na vítězství v každém utkání, v devíti lidech i s brankářem předvádí sympatické výkony.

Řeč je o týmu Peaches IBK 00. V osmi hráčích do pole a s jedním brankářem odehráli doposud čtyři utkání. Další je na programu v sobotu od půl třetí. Jaká vlastně byla cesta týmu turnajem? V pátek, na úvod, schytali pětigólový příděl od týmu z nedalekého Frýdku-Místku. Už po šesti minutách FBC prohrávalo 0:2, z tlaku se i díky početnější soupisce dokázalo vymanit a odskočit do vedení. Českým reprezentantům nebyl platný ani třetí gól, tentokrát v podání Jonáše Kreysy, který již zaznamenal asistenci u první branky. 

Ani druhé utkání nebylo dle jejich představ a neskončilo vítězně, byť k vyrovnání chyběly jen dvě branky. Badegg Boys sedmi góly rozhodli utkání, v utkání byl opět vidět Kreysa, tentokrát se dvěma góly a jednou asistencí. Poprvé to vyšlo až ve třetím utkání proti vítkovickým Mustangům - B týmu vítkovických mužů. Rozjetý Kreysa šestkrát skóroval a jednou se pod gól podepsal asistencí. Na turnaji si zatím drží bilanci jedenácti gólů, čtyř asistencí ve čtyřech utkáních. Poslední, kdo Peaches prozatím vyzval na souboj, byly Slovanské legendy, ale ani ty nedokázaly své soupeře přemoci a po velmi těsné výhře Peaches 6:5 bylo rozhodnuto. Tým s broskví v logu čeká klíčové utkání o všechno. Právě ono určí, jestli tým založený Jonášem Kůrou bude letos úspěšný, anebo skončí již po prvním vyřazovacím kole. 

Utkání můžete sledovat přímo na Varenské, a to v sobotu od 14:30.


 

Generalní partner

 
 
 

Hlavní partneři

 
 
 

Partner pro ubytování

 
 
 

Partneři

Ostravské výstavy a.s.
Zadní-Vrátka
 
 
 
 
Krátké zprávy
Roušky
22.08.2020 - Vstup pro diváky povolen výhradně s ochranou dýchacích cest. Při dodržování tohoto nařízení mohou být diváci vykázání z haly. Děkujeme za pochopení
Play-Off zápasy
21.08.2020 - Zápasy svého týmu v Play-off naleznete v rozpisu zápasů. Tabulku play-off nelze vygenerovat. http://ostravacup.cz/cup/zapas.asp?sezona=2020
Finálový program:
18.05.2019 - Neděle 09.06.2019
15:00
finálový zápas - kategorie juniorů
16:15
finálový zápas - kategorie žen
17:30
finálový zápas - kategorie mužů
Vše na SH Trojhalí Karolina Ostrava.
Jména na soupiskách
01.03.2019 - Chtěly bychom Vás upozornit. aby jste na soupiskách uváděli jen jméno a příjmení bez přezdívek. Například Jan Novák. V případě, že budete mít jiné jméno hráče než je na soupisce na webu nebo v zápise je hráč automaticky vyloučen z turnaje.
Vkladaní soupisek
01.02.2019 - Soupisky na Junior Ostrava Cup 2018 můžete vkládat pomocí tohoto formuláře www.ostravacup.cz/admin
 
 
 
Fotografie