08.06.2019 | TM

Slovenskočeský tým má na turnaji finskou výpomoc

Přítomnost českých a slovenských florbalistů, ať už těch z nejvyšších lig, anebo hobby hráčů, je na Ostrava cupu samozřejmostí. Přítomnost hráčů ze severu už tak často ne. Jednou z těchto neobvyklých tváří je Anna-Marie Linnoinen.

 
 
 

FRAM Ladies Team je složený především ze slovenských hráček. A především z těch, které prošly Vítkovicemi. Kromě toho je soupiska doplněna o Češky a hráčky z jiných klubů. Ve svém jádru mají i brankářku chytající za SC Classic. V týmu nastupuje spolu s Michaelou Šponiarovou a Alžbětou Ďuríkovou. Řeč je o třicetileté Anna-Maria Linnoinen. FRAM Ladies Team mají za sebou čtyři utkání s bilancí dvou výher a dvou remíz. Nejprve slovenskočeský výběr porazil Citrus Ladies Team, další výběr exvítkovických florbalistek poměrem 9:2. 

Ve druhém utkání se snažil do cesty postavil Star_tuna, ale po dvou gólech Veroniky Enenkelové a Alžběty Ďuríkové byl bez šance na vyrovnání. Nakonec Star_tuna padly 6:3. Zbylé dvě utkání byly vyrovnanější. Nejprve přišla remíza 4:4 s FBC ČPP Bystroň Group Ostrava Žluté, následně mezinárodní výběr remizoval 7:7 s Trestná lavice by Vítkovice. 

Další utkání čeká tento tým v neděli od 9 hodin na Trojhalí. Do cesty se jim postaví další Ostravanky, a sice FBC ČPP Bystroň Group Ostrava Bílé.

 

Generalní partner

 
 
 

Hlavní partneři

 
 
 

Partner pro ubytování

 
 
 

Partneři

Ostravské výstavy a.s.
Zadní-Vrátka
 
 
 
 
Krátké zprávy
Roušky
22.08.2020 - Vstup pro diváky povolen výhradně s ochranou dýchacích cest. Při dodržování tohoto nařízení mohou být diváci vykázání z haly. Děkujeme za pochopení
Play-Off zápasy
21.08.2020 - Zápasy svého týmu v Play-off naleznete v rozpisu zápasů. Tabulku play-off nelze vygenerovat. http://ostravacup.cz/cup/zapas.asp?sezona=2020
Finálový program:
18.05.2019 - Neděle 09.06.2019
15:00
finálový zápas - kategorie juniorů
16:15
finálový zápas - kategorie žen
17:30
finálový zápas - kategorie mužů
Vše na SH Trojhalí Karolina Ostrava.
Jména na soupiskách
01.03.2019 - Chtěly bychom Vás upozornit. aby jste na soupiskách uváděli jen jméno a příjmení bez přezdívek. Například Jan Novák. V případě, že budete mít jiné jméno hráče než je na soupisce na webu nebo v zápise je hráč automaticky vyloučen z turnaje.
Vkladaní soupisek
01.02.2019 - Soupisky na Junior Ostrava Cup 2018 můžete vkládat pomocí tohoto formuláře www.ostravacup.cz/admin
 
 
 
Fotografie