09.06.2019 | TM

Ostrava cupu vládnou opět Přemožitelé

Turnaj Ostrava cup je u konce! Finále mužů je již historií, stejně jako celý turnaj.

 
 
 

Ostrava cup zná svého vítěze! Stávají se jim Přemožitelé by FLOORBIBLE. Ti sehráli velmi vyrovnanou partii s IBF Falus - týmu plném vítkovických hráčů. Ti se objevili i na straně Přemožitelů, ať už ze stávajícího kádru ostravského týmu, anebo toho minulého. Napojení obou táborů na vítkovickou školu bylo všudypřítomné, hráči dokázali číst akce soupeře. Za stavu 1:1 před koncem utkání to vypadalo, že utkání půjde do prodloužení. 

Minutu a jednapadesát sekund před koncem se nenápadně přiblížil k bráně Lukáš Hájek a chladnokrevně zakončil. "Upřímně já vůbec nevím, jaké byly mé pocity. Je to turnaj, takže o nic velkého nejde, navíc jsme hráli proti většině kluků z našeho týmu, takže to bylo v přátelském duchu," popisuje Hájek a dodává: "Ale jsem rád, že jsme vyhráli. Každý rád vyhrává a když je to proti našim klukům, tak se pak budeme moci pošťuchovat v šatně."

Přestože dnes na turnaji zazářili, zítra je nový den, ve kterém se opět potkají s táborem Falusu a společně se budou připravovat v letní přípravě. "Jsme rádi, že jsme vyhráli, ale tím to asi končí, zítra máme už zase letní přípravu," směje se střelec vítězného gólu. 

Na vedlejším hřišti bojovali zase Slovanské legendy s FBC ČPP Bystroň Group Ostrava žlutí, kteří Slovanské legendy porazili vysokým skórem 8:3. "Prohru v semifinále jsme brali s rezervou, je teprve červen a je to přípravný turnaj," říká kapitán Ostravanů Jan Daniš. Ten dále vysvětluje, že zklamání z toho, že se nedostali do finále není. "Věděli jsme, že jdeme proti šikovným klukům z Vítkovic, tak jsme je chtěli porazit už jenom z principu, ale je třeba to brát trochu s rezervou. Máme třetí místo, to je hezké, jsme za to rádi," zakončuje Daniš.


 

Generalní partner

 
 
 

Hlavní partneři

 
 
 

Partner pro ubytování

 
 
 

Partneři

Ostravské výstavy a.s.
Zadní-Vrátka
 
 
 
 
Krátké zprávy
Roušky
22.08.2020 - Vstup pro diváky povolen výhradně s ochranou dýchacích cest. Při dodržování tohoto nařízení mohou být diváci vykázání z haly. Děkujeme za pochopení
Play-Off zápasy
21.08.2020 - Zápasy svého týmu v Play-off naleznete v rozpisu zápasů. Tabulku play-off nelze vygenerovat. http://ostravacup.cz/cup/zapas.asp?sezona=2020
Finálový program:
18.05.2019 - Neděle 09.06.2019
15:00
finálový zápas - kategorie juniorů
16:15
finálový zápas - kategorie žen
17:30
finálový zápas - kategorie mužů
Vše na SH Trojhalí Karolina Ostrava.
Jména na soupiskách
01.03.2019 - Chtěly bychom Vás upozornit. aby jste na soupiskách uváděli jen jméno a příjmení bez přezdívek. Například Jan Novák. V případě, že budete mít jiné jméno hráče než je na soupisce na webu nebo v zápise je hráč automaticky vyloučen z turnaje.
Vkladaní soupisek
01.02.2019 - Soupisky na Junior Ostrava Cup 2018 můžete vkládat pomocí tohoto formuláře www.ostravacup.cz/admin
 
 
 
Fotografie